Wie zijn onze klanten zoal, en zien ons als hun partner

Wie zijn onze klanten zoal, en zien ons als hun partner

Referenties

Om een indruk te krijgen wie nu onze klanten zijn, klanten die al de weg naar ons gevonden hebben, en wie tevreden zijn met wat we doen en betekenen voor hun organisatie:

Binnenscheepvaart

Oudcomb

oudcombOudcomb een scheepvaartbedrijf met een vloot van vier hoogwaardige RVS dubbelwandige chemicaliëntankers. Wij zijn voor Oudcomb aanspreekpunt voor de aan boord gebruikte computersystemen, diverse telecommunicatie oplossingen en de TV -oplossing aan boord zodat de bemanning ook de nodige ontspanning kan genieten. Naast de schepen, zijn wij bij Oudcomb ook verantwoordelijk voor de complete kantoorautomatisering van hun kantoren in Giessenburg en Orsova (Roemenië). We leveren niet alleen de hardware, maar ook beheren we de netwerkomgeving en ondersteunen de medewerkers van Oudcomb bij vragen of problemen.

Shipping Factory

shipping-factoryShipping Factory is een scheepvaartbedrijf dat is gevestigd in Papendrecht. Jaarlijks verscheept Shipping Factory met drie containerschepen een kleine 100.000 containers tussen Rotterdam, Antwerpen het Ruhrgebied, Düsseldorf en Keulen, dit alles in opdracht van Alcotrans Container Line.
Bekijk de bedrijfspresentatie van de Shipping Factory voor een mooie indruk. Voor deze klant verzorgen wij de automatisering en de internetcommunicatie aan boord van de schepen en de directie. Tevens maakt met aan boord gebruik van het ContainerPlanner stuwprogramma voor het afhandelen van het transport van containers.

Reederei Deymann

reederij-deymannReederei Deymann is een rederij die inmiddels is uitgegroeid naar meer dan 30 moderne tank-, container en vrachtschepen die onder andere chemie-, minerale oliën en containers vervoeren vanuit de zeehavens naar het Duitse achterland. Bekijk de bedrijfspresentatie van Reederei Deymann voor een goede indruk. Van deze 30 schepen zijn er 12 schepen die ContainerPlanner stuwprogramma gebruiken voor het afhandelen van het transport van containers.

Sijfa Cruises

sijfa-cruisesSijfa Cruises exploiteert een vloot van een drietal stijlvolle riviercruiseschepen. De schepen bevaren de belangrijkste Europese rivieren, zoals de Donau, de Rijn en de Maas, met tot de verbeelding sprekende steden als Wenen, Boedapest, Keulen, Antwerpen en Amsterdam. Menig gast ervaart de gastvrijheid, de aangename luxe en de sfeervolle ambiance aan boord. Wij beheren zowel de kantooromgeving aan de wal als aan boord van de schepen zodat alle medewerkers zich bezig kunnen houden met hun taak.

Zeevaart

MF Shipping Group

mf-shipping-groupMF Shipping Group beheert een vloot van zo’n vijftig shortsea schepen tot zo’n 7000 dwt. Het merendeel bestaat uit drogeladingschepen, aangevuld met circa vijftien tankers voor chemicaliën en olieproducten, en drie cementschepen. Deze shortsea schepen varen op de Noord- en Oostzee, de Middellandse en Zwarte Zee maar ook in de kustwateren van de VS, Brazilië en Afrika. Op een overgroot deel van de in hun beheer zijnde schepen hebben wij een EPAK TV -antennesystemen geleverd en geïnstalleerd.

Kantooromgevingen

Oosterbeek Packaging

oosterbeek-packigingOosterbeek Packaging vormt samen met Maer Fleaxibles en Alpha Packaging een groep van bedrijven welke verpakkingen leveren voor cosmetische-, huishoudelijke-, voedingsmiddelen-, persoonlijk verzorging, chemische-, automotive- en farmaceutische -industrie, met vestigingen in Wijchen en Roosendaal. Bij deze steeds groeiende onderneming hebben we zowel de netwerkomgeving als de werkplekken ingericht, beheren en ondersteunen deze. Ook de telefooncentrale is door ons geleverd en wordt door ons onderhouden.

Willemsen Interieurbouw en Scheepsbetimmering

willemsen-interieurbouwWillemsen Interieurbouw en Scheepsbetimmering is een specialistisch bedrijf op het gebied van jacht- en scheepsbetimmering en interieurbouw in het hoogste kantoor-, winkel- en woonsegment. Voorbereiding en prefab vinden plaats in het pand in Huissen, de perfecte montage en afwerking op locatie. Er heerst een strakke organisatie, intensieve zorg voor ieder project en puur vakmanschap. Wij zijn dan ook trots dat we de leverancier mogen zijn van de netwerkomgeving en alle computer hardware op de werkplekken. Daarnaast beheren we deze netwerkomgeving en voorzien alle medewerkers van ondersteuning wanneer nodig.

SUN Roestvaststaal

sun-roestvaststaalSUN Roestvaststaal is een onderneming gespecialiseerd in het bewerken van roestvaststaal en aluminium voor toepassingen in scheepvaart, industrie en in- en exterieur. Bekijk de bedrijfspresentatie van SUN voor een betere indruk. Naast SUN Roestvaststaal behoort ook SUN Marine Seats tot de groep. SUN Marine Seats is de licentiehouder van RECARO voor het vervaardigen van de stoelen voor de maritieme sector. Ook bij SUN zijn wij de leverancier van de netwerkomgeving en alle computer hardware voor de werkplekken. Daarnaast beheren we ook hier de netwerkomgeving en voorzien alle medewerkers van ondersteuning wanneer nodig.