Wie zijn we, wat doen wij, en waar zijn wij te vinden

Wie zijn we, wat doen wij, en waar zijn wij te vinden

Over ons

Autena levert oplossingen, waarbij een flexibele relatie met de gebruiker het beste aan creativiteit naar boven haalt. Samenwerken, met de klant in het middelpunt. Wij maken het de gebruiker zo eenvoudig mogelijk. Wij bieden volledige begeleiding; van het eerste advies tot het leveren, het installeren en verder. Wij vinden tevreden klanten belangrijker dan zoveel mogelijk nieuwe klanten. Dat vraagt om betrokkenheid voor de langere termijn. De mooiste oplossing is waardeloos als deze niet gedekt is door een betrouwbare leverancier die ook klaar staat als er eens iets mis gaat. Onze service gaat “tot over de loopplank”.

bedrijfsstructuurBedrijfsstructuur

Naast Autena Beheer, bestaan er een drietal werkmaatschappijen waar onze activiteiten in onderverdeeld zijn; Autena Software levert de software-oplossingen, Autena Internet levert internetoplossingen en Autena Marine maakt er een totaaloplossing van. Zodat u volledig bezig kan zijn met uw werk.

Wat doen wij

  • Wij adviseren, waarbij we eerst luisteren wat wordt gevraagd. Daarna zoeken we samen met de klant naar de beste oplossing.
  • Bestaat de oplossing niet, dan zijn we in staat om een oplossing te ontwikkelen, al dan niet in eigen huis. We schromen hierbij niet om onze partner erbij te halen, mochten we zelf niet de kennis of mogelijkheden in huis hebben.
  • Gekwalificeerde engineers installeren de bedachte oplossingen netjes aan boord. Voordat ze de oplossing werkend bij u aan boord achterlaten, geven ze indien nodig een instructie.
  • Bent u eenmaal onderweg, en loopt u toch tegen vragen of problemen aan, zijn we natuurlijk bereikbaar voor ondersteuning en kunnen dan op afstand systemen overnemen en even meekijken.
  • Mocht de techniek falen, dan bent u ook bij ons aan het juiste adres en herstellen we de techniek weer zodat u verder kunt.
  • Daarnaast zijn we erkend door de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) voor het keuren van uw rivierradar, bochtaanwijzer of AIS -transponder, en voorzien wij u van de wettelijk verplichte inbouwverklaring.

Waar kunt u ons aantreffen

De oplossingen van Autena zijn te vinden aan boord van binnenvaart-, zeegaande-, visserij- en riviercruiseschepen, baggervaartuigen, patrouille- en andere commerciële vaartuigen. En als uitzondering die de regel bevestigt, beheren we ook een aantal kantooromgevingen aan de wal. We helpen u niet alleen rond de kerktoren, maar komen in heel Europa bij u aan boord. En als het moet, gaan we zelfs de wereld over. Zo vinden bijvoorbeeld ook klanten uit Zuid-Amerika de weg naar ons.

Als u ons wilt bezoeken

Een persoonlijk gesprek maakt dingen vaak sneller duidelijk. Voor zo’n gesprek is het beste vooraf even met ons een afspraak te maken. We zorgen dan dat de juiste persoon aanwezig is om een eventuele teleurstelling te voorkomen. Wij zijn gevestigd in Nijmegen op het Industrieterrein Winkelsteeg aan de Sint Teunismolenweg 48F. Wanneer u niet in de gelegenheid bent ons te bezoeken is het natuurlijk altijd mogelijk dat wij u aan boord opzoeken.

iso-9001-2015-certificaatDuurzaamheid en kwaliteit

Duurzaamheid en kwaliteit vinden wij als Autena belangrijk. Niet alleen zelf als onderneming willen wij duurzaam bezig zijn, maar ook willen wij bezig zijn met duurzame en innovatieve projecten in een duurzame bedrijfstak als de binnenvaart. Zo verplaatsen we ons zoveel mogelijk elektrisch, wekken we zelf stroom op middels zonne-energie, en participeren we in innovatieprojecten waar duurzame oplossingen worden ontwikkeld.

Ook staan kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid hoog in ons vaandel. Zo is ons kwaliteitsmanagementsysteem door TÜV Nederland gecertificeerd volgens de nieuwste kwaliteitsnorm ISO 9001:2015 waarbij we jaarlijks worden getoetst of we nog volgens deze kwaliteitsnorm werken.