Wij weten dat het geen 'boot' is, maar een 'schip'

Wij weten dat het geen 'boot' is, maar een 'schip'

Advies

canstockphoto4655984We zijn geboren en getogen op het water en weten dat het geen ‘boot’ is, maar een ‘schip’. Wij hebben het ‘binnenvaartvak’ aan boord geleerd, en weten hoe het er aan boord aan toe gaat. Als geen ander kennen wij de omgeving waar elke binnenvaartondernemer zich in beweegt zodat we ons dan ook goed kunnen verplaatsen in de vraagstukken waar de binnenvaartondernemer een oplossing voor zoekt.

Wij slaan graag de brug tussen de kennis aan de wal, en de praktijk aan boord, maar ook andersom. We zijn thuis in de binnenvaart en zien complexe vraagstukken graag als een uitdaging. Niets liever als samen met andere realistische oplossingen te bedenken die de binnenvaartondernemer of een project vooruit helpen. Wij zijn in staat om de beschikbare techniek te vertalen naar praktische oplossingen voor aan boord en laten graag zien dat het kan. Laat ons deelgenoot zijn van uw vraagstukken en wij voorzien u van een goed advies waar men wel bij vaart.

Met onze kennis staan wij niet alleen de individuele binnenvaartondernemer of rederij bij, maar delen wij ook onze kennis in de diverse nationale en Europese innovatieprojecten waarin wij geparticipeerd hebben. In de afgelopen decennia hebben we dan ook een uitgebreid netwerk opgebouwd, van de verschillende maritieme kennisinstituten, leveranciers met specifieke kennis en producten, maar ook hebben wij onze contacten bij de diverse nationale en Europese overheden waar we een beroep op kunnen doen wanneer nodig.