Zonder partners 'vaart niemand wel', dit geldt niet alleen voor ons, maar ook voor onze klanten

Zonder partners 'vaart niemand wel', dit geldt niet alleen voor ons, maar ook voor onze klanten

Partners

We wisselen graag kennis uit, maar maken wanneer nodig ook gebruik van kennis van anderen. We kunnen tenslotte ook niet alles weten. Hiervoor gebruiken we een netwerk van partners waarmee we al jaren op goede voet staan. Deze partners stellen ons in staat om onze klanten de meest innovatieve totaaloplossingen te kunnen bieden waarbij we verder kijken dan de grenzen van ons eigen bedrijf.

Aqualink

aqualinkAqualink is “de” vereniging van watergebonden bedrijven in Oost-Nederland. Aqualink behartigt de belangen van bedrijven die een leverancier-klantrelatie hebben met de binnenscheepvaart. Aqualink geeft ons toegang tot een netwerk van bedrijven op een heel breed terrein, van een scheepswerf tot interieurbouwer, van een bunkerbedrijf tot een advocatenkantoor, van een machinefabriek tot een installatiebedrijf, van een constructiebedrijf tot een elektricien. Samen met Aqualink zijn we in staat om zelfs een heel schip te leveren.

EADINS

EADINS staat voor de “European Association of Developers of Inland Nautical Software”, een in België gevestigde vereniging en stelt zich ten doel de onderlinge belangen van de aangesloten leden te bevorderen, met name door een gezamenlijke vertegenwoordiging van de (veelal MKB) ondernemingen in kontakten met overheden, zoals de Centrale Commissie voor de Rijnvaart (CCR) en de Europese Commissie, maar ook met de individuele Europese vaarwegbeheerders, zoals Rijkswaterstaat of de Vlaamse Waterwegen. Naast Autena zijn tot nu toe de volgende bedrijven aangesloten:

CESNI

Via EADINS, zijn we met ingang van 30 april 2020 een officieel lid van CESNI, het Europese Comité voor de opstelling van standaarden in de binnenvaart. CESNI bevordert en versnelt de ontwikkeling van uniforme, moderne en gebruiksvriendelijke voorschriften voor de gebruikers van de vaarweg. De instelling van dit werkorgaan vloeit voort uit de wens van de CCR, die wordt gedeeld door de Europese Unie, om de governance op Europees vlak te versterken, vooral met betrekking tot de regelgeving voor de binnenvaart.

EPAK

epakEPAK is een innovatieve onafhankelijke Duitse specialist op het gebied van maritieme satellietcommunicatie. Voor elke vaartuig, of het nu een klein of een groot megajacht is, een zee- of een binnenvaartschip, maar ook voor de offshore industrie, bagger, visserij, marine en kustwacht is geen zee te hoog en heeft EPAK satelliet TV- en internet oplossingen.

MARIN

marinMARIN, het Maritiem Research Instituut Nederland, is één van de grootste maritieme onderzoeksinstituten ter wereld voor onderzoek naar hydrodynamica en maritieme technologie door middel van simulaties, modeltesten, ware-groottemetingen en training. MARIN richt zich hierbij op de scheepsbouw, scheepvaart, offshore-industrie en overheden.

Microsoft

microsoftMicrosoft stelt ons als Microsoft Partner in staat om te beschikken over actuele kennis en ervaring voor wat betreft de wereldwijd gebruikte office toepassingen.